Gigi koktél

2013-12-04
  • Várható: 1 pohár Gigi koktél
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 2perc
  • Elkészítési idő: 2perc
  • Kész: 4perc

A koktél kitalálója: Franky Marshall (Tippler, New York)

Pohár: boros

Díszítés: szezonális bogyós gyümölcs (pl.: eper), vagy helyette friss mentalevelek

Hozzávalók:

  • 6 cl G’Vine Nouaison (szőlőből készített francia prémium gin)
  • 1,5 cl Creme de Peche (barack likőr, pl.: Marie Brizard Peche du Verger)
  • 1,5 cl rozé bor
  • 2,2 cl frissen facsart citromlé
  • 1 öntet Regan’s Orange Bitters
  • Sparkling Rosé Wine (rozé pezsgőbor), a tetejére

Elkészítés:

Lépés: 1

A rozé pezsgőbor kivételével rázzuk össze a hozzávalókat jéggel egy shakerben, majd szűrjük át az italt egy zúzott jéggel megrakott boros pohárba.

Lépés: 2

Öntsünk az ital tetejére egy kevés rozé pezsgőbort, és díszítsük a koktélt szezonális bogyós gyümölccsel (pl.: félbevágott eper), és szervírozzuk 2 rövid szívószállal.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Kukoricás őzragu

Az őzhúst 2 centis kockákra, a lehéjazott vöröshagymát finomra vágjuk.

Close