Rum Pot koktél

2013-02-12
Rum Pot koktél
  • Várható: 2 pohár Rum Pot koktél
  • Felszolgálás: 2 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 3perc
  • Kész: 4perc

Verzió: Trader Vic’s Bartender Guide (1947)

Tiki ital, Egzotikus koktél

Pohár: 2 tiki pohár (kerámia korsó)

Díszítés: ehető virág

Hozzávalók:

  • 9 cl narancslé
  • 9 cl frissen facsart citromlé
  • 2,25 cl passion fruit (maracuja) szirup (pl.: Monin)
  • 0,75 cl vanília szirup (pl.: Luxardo vagy Monin)
  • 2,25 cl cane sugar (nádcukor) szirup (pl.: Monin Pure Cane Sugar Szirup)
  • 6 cl Appleton Gold Rum (jamaicai arany rum, pl.: Appleton Special vagy Appleton Estate)
  • 3 cl Matusalem Gran Reserva Rum (15 évig érlelt sötét, azaz dark rum)

Elkészítés:

Lépés: 1

Az összes hozzávalót 2 gombócnyi tört jéggel turmixgéppel (vagy mixergéppel) jól keverjük össze.

Lépés: 2

Töltsük át az italt a 2 tiki pohárba, és töltsük fel még jéggel.

Lépés: 3

A poharakba helyezzünk el szívószálat, és díszítésként 1-1 ehető virágot.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Zombie koktél
Flaming Zombie koktél

Öntsük bele a shakerbe a fehér rumot, az arany rumot, és a brandyt.

Close