Női vágy

2012-11-15
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 1:05 óra
  • Kész: 1:15 óra

Ajánlott ital: száraz fehérbor

Tipp: friss, vágott citromfüvet is adhatunk a mártáshoz

Hozzávalók:

  • 50 dkg filézett pulykamell
  • 1 doboz ananász
  • 10 dkg mandarin
  • 10 dkg dióbél
  • 2 dl tejszín
  • 2 cl narancslikőr
  • 1 dl étolaj
  • 1 evőkanál KNORR Delikát szárnyas fűszerkeverék
  • őrölt curry

Elkészítés:

Lépés: 1

A megmosott, lecsepegtetett pulykamell filéből 4-5 dkg-os szeleteket vágunk. Besózzuk, meghintjük Delikát szárnyas fűszerkeverékkel, majd előhevített olajon elősütjük.

Lépés: 2

Hozzáadjuk a leszűrt ananászdarabokat, a tisztított, durvára vágott dióbelet és a gerezdekre szedett mandarint. Felöntjük a tejszínnel, meghintjük curryvel, és lassú tűzön forraljuk. Kevés narancslikőrrel utóízesítjük.

Lépés: 3

Vajas, tejjel kikevert burgonyapürével körítjük.

 

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    590 kcal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

June Bug koktél
June Bug koktél

A shakerben jéggel keverjük össze a hozzávalókat, és szűrjük rá az italt egy jéggel teli hosszúitalos pohárba.

Close