Hamis tyúkhúsleves

2014-02-03
Hamis tyúkhúsleves
  • Várható: 4 adag Hamis tyúkhúsleves
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 5perc
  • Elkészítési idő: 20perc
  • Kész: 25perc

Hozzávalók:

  • 1 db sárgarépa
  • 1 db burgonya
  • 5 levél kelkáposzta
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 db csiperkegomba
  • 4 db chili
  • 1 szál zellerlevél
  • 2 szál petrezselyem
  • 2 kocka tyúkhúsleves kocka
  • 2 kanál kisorsó levestészta
  • 4 szem egész bors
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős pirospaprika
  • kurkuma
  • pici gyömbér
  • 1 teáskanál vaj
  • 1 liter víz

Elkészítés:

Lépés: 1

A répát és a krumplit megpucolom, szeletelem, a kelkáposztát kisebb darabokra vágom. A hagymákat és a gyömbért aprítom, a gombát felszeletelem.

Lépés: 2

A zöldségeket kevés vajon megdinsztelem, majd feleresztem vízzel, beleteszem a húsleveskockát, s két chilit aprítva, fűszerezem. Amikor a zöldség már félig puha, beleteszem a tésztát is.

Lépés: 3

Amikor kész, rászórom az aprított zeller és petrezselyemlevelet.

Lépés: 4

Tálaláskor merek a tányérba a levesből, s rakok rá egy chilit.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Avokádó krémleves

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Balatoni fogasfilé hollandi mártással

A fogast megtisztítjuk, kifilézzük. A halcsontokból a megtisztított zöldséggel, citromlével ízesítve, enyhén sós alaplevet főzünk, majd leszűrjük.

Close