Recipes from Ingredient: dió
Passiógyümölcskrém
A zselatint beáztatjuk, majd felfőzzük két és fél dl vízben.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzilváslepény tejfölösen
A tejfölt meglangyosítjuk, hozzátesszük az elmorzsolt élesztőt.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyével töltött csúsztatott palacsinta
A palacsintatésztát a következőképpen készítjük el: a liszthez hozzáadjuk a tojások sárgáját.
Gasztro Trend Tovább olvasomCseresznyefelfújt
A szikkadt zsemléket félkarikára szeleteljük, meglocsoljuk a langyos tejjel, fél óráig ázni hagyjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSomlói galuska (olajos magvakkal)
Az alappiskótát a tésztához a hagyományos módon felverjük, és három részre osztjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyés szilvalabdák
Az aszalt szilvát kimagozzuk, és a sütőlapra terítve megszórjuk a koriandermaggal és a babérlevéllel.
Gasztro Trend Tovább olvasom