Recept nehézségi szint: Közepes
Közepes
Diós-majonézes halkoktél
A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, megsózzuk, megborsozzuk. Egy kis lábasba vagy serpenyőbe ujjnyi magasan vizet öntünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomDinnyés ráksaláta
A rákot még fagyosan a borba szórjuk. A konyakkal ízesítjük, a citrom levét belefacsarjuk, megsózzuk, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomCsukapörkölt
A megtisztított csukát kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk és besózzuk. A hagymát megtisztítjuk, a paprikát kicsumázzuk, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomChilis rák
A rákot szobahőmérsékleten fölengedjük, lecsöpögtetjük. Az összes zöldséget megtisztítjuk, a fokhagymát finomra, a többit kis ...
Gasztro Trend Tovább olvasomCeviche
A fogasfilék bőrét lefejtjük (még jobb, ha már így vásároljuk) és az esetlegesen benne maradt ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBusa reform módra
A busaszeleteket enyhén besózzuk, majd a borral és a szőlőlével leöntjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomBusavagdalt
A hal bőrét lehúzzuk, húsát kiszálkázzuk, majd apró lyukú tárcsán kétszer-háromszor ledaráljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSangria bólé
A gyümölcsöket karikákra vágjuk, felnegyedeljük, és egy edénybe tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomBundázott hal
Ehhez az ételhez a süllő-, a fogas- vagy a pisztrángfilé a legalkalmasabb, de jó hozzá ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBékacombok rántva
A békacombokat fölengedjük, megmossuk, leszárogatjuk. A citrom kifacsart levében a sót, a borsot meg a ...
Gasztro Trend Tovább olvasom