Recept nehézségi szint: Közepes
Közepes
Balatoni süllőfilé Hungária módra
A halat megsózzuk, félretesszük. A hagymát megtisztítjuk, és finomra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBalatoni fogasfilé hollandi mártással
A fogast megtisztítjuk, kifilézzük. A halcsontokból a megtisztított zöldséggel, citromlével ízesítve, enyhén sós alaplevet főzünk, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomAngolnapörkölt
A konyhakész angolnát megmossuk, a fejét meg a farkát lecsapjuk, majd a törzsét 5-6 centis ...
Gasztro Trend Tovább olvasomB-52 koktél
A B52-es nehézbombázóról elnevezett amerikai italnak több változata (kiegészítése) is ismert, mint pl.: a B52 ...
Gasztro Trend Tovább olvasomNachos supreme
Egy nagy serpenyőben pörköljük meg a marhahúst, tegyünk mellé 5-6 fokhagymagerezdet, fűszerkeveréket, köményt, és cayenne ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFalafel szendvics pitában, uborka szósszal
Egy tálban keverjük össze az ecetet, kaprot, hagymát és paprikát. Tegyük bele az uborka szeleteket ...
Gasztro Trend Tovább olvasomThai kesudiós csirke
300 fokon pörköljük aranybarnára a kesudiót. Wokban, közepes lángon, a fokhagymát és a chilit hirtelen ...
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirke korma
Az olajat közepes lángon melegítsük fel, és adjuk hozzá a fahéjat, kardamomi magot és a ...
Gasztro Trend Tovább olvasom