Recept nehézségi szint: Közepes
Közepes
Sobieski The Livin’s Easy Summer Punch bólé
A gyömbér üdítő kivételével az összes összetevőt tegyük bele egy lezárható műanyag tálba, és keverjük ...
Gasztro Trend Tovább olvasomÉdes-savanyú tintahal
A fagyasztott tintahalat szobahőmérsékleten fölengedjük. Ugyanezt tesszük, ha mélyhűtött kalmárt használunk; a konzervet pedig lecsöpögtetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomDunai halak roston
A süllőt lepikkelyezzük, hasát éles késsel fölbontjuk és belső részeit, majd a kopoltyúját és a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomDorozsmai ponty
A pontyot kifilézzük. A megtisztított fejből és a csontokból az egyik hagymával, meg egy kevés ...
Gasztro Trend Tovább olvasomDióval töltött csuka
A halat lepikkelyezzük, a fejét levágjuk. Utána a hal törzsét megmossuk, leszárogatjuk, deszkára fektetjük, a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomHagymás heringsaláta
A megmosott burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, eközben a lilahagymát megtisztítjuk, karikára vágjuk és besózzuk, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomVegyes zöldség kókusszal
A kókuszreszeléket tejbe áztatjuk, és pár percig állni hagyjuk. A padlizsánt és a sárgarépát megmossuk, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSonkatekercs aszpikban
A tojást kb. 10 perc alatt keményre főzzük. Hideg vízben lehűtjük, majd megtisztítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom