Recept nehézségi szint: Közepes

Közepes

Luxardo Limoncello

Limoncello citromlikőr házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (2.5 / 5)

A citromhéjakat helyezzük bele egy literes üvegedénybe, és töltsük rá a vodkát, majd óvatosan keverjük ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Russo Arancello

Arancello narancslikőr házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Hámozzuk le (késsel vagy valamilyen citrus hámozóval) a narancsok héját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cointreau narancslikőr

Cointreau narancslikőr házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (3.7 / 5)

Öntsük ki a brandyt az üvegpalackból és rakjuk bele a citrusfélék reszelt héját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Grand Marnier narancslikőr

Grand Marnier narancslikőr házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (3.5 / 5)

Mossuk meg a narancsokat, és hámozzuk meg mindegyiket úgy, hogy a belső fehér héjából ne ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bols Triple Sec

Triple Sec narancslikőr házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (4.7 / 5)

Hámozzuk le a narancsok és citromok héját úgy, hogy ne maradjon sok belső fehér héj ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Adios Muthafucka Jello Shots

Adios Muthafucka Jello Shots

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Készítsük el elsőként a muffin tartókat. Kettő 6 darabos muffin formába, rakjunk papír kosarakat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Strawberry Banana Jello Shots

Strawberry Banana Jello Shots

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Elsőként vágjuk le az eprek alját kissé, hogy fel tudjuk állítani őket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Caramel Apple Jello Shots

Caramel Apple Jello Shots

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Vágjuk félbe a zöld almákat, és formáljunk belőlük csészéket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sex on the Beach Jello Shots

Sex on the Beach Jello Shots

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A forró vizet öntsük egy kancsóba, és szórjuk bele az ízesített zselatin port.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mandula szirup

Mandula szirup

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Helyezzük a mandulát egy tálba, és fedjük le hideg vízzel, és hagyjuk ázni kb. 30 ...

Gasztro Trend Tovább olvasom