Recept nehézségi szint: Közepes

Közepes

Csirkemáj pástétom

Csirkemáj pástétom

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd adjuk hozzá a csirkemájat és néhány perc alatt ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lecsó

Lecsó

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Először egy kevés olívaolajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, majd ha megpirult, akkor a tűzről lehúzva ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirke hamburger (csirke burger)

Csirke hamburger

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A jól lehűtött darált csirkemellet tegyük bele egy nagy tálba. Adjuk hozzá a zsemlemorzsa felét, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fokhagymakrémleves

Fokhagymakrémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vajban magas hőfokon 1-2 percig pirítsuk meg a vöröshagymát és fokhagymát, ezután adjuk hozzájuk ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Egri töltött gomba

Egri töltött gomba

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gombát megtisztítjuk. A szárát óvatosan kivesszük a fejből, majd apróra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fűszeres pulykaraguleves citromosan

Fűszeres pulykaraguleves citromosan

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vajat felmelegítjük. A sárgarépát, a fehérrépát és a zellert megmossuk, kockára vágjuk, és a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Aszalt szilvával töltött tőkehal színes rizsgombóckákkal

Aszalt szilvával töltött tőkehal színes rizsgombóckákkal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

Az aszalt szilvát beáztatjuk a fehérborba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vagdalthússal töltött sült burgonya, pesto szósszal ízesítve

Vagdalthússal töltött sült burgonya, pesto szósszal ízesítve

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A burgonyákat megtisztítjuk, sós vízben megfőzzük, belsejüket kivájjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tortilla fokhagymásan, sajtosan sütve

Tortilla fokhagymásan, sajtosan sütve

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szalonnát apró kockákra vágjuk, és nagyobb serpenyőben aranysárgára pirítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sajtos rákfalatok toaston

Sajtos rákfalatok toaston

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rozskenyeret egyenletes szeletekre vágjuk, és egy sütőlapra tesszük. Forró sütőben 3 percig szárítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom