Recipes from Ingredient: olaj
Gesztenyével töltött csúsztatott palacsinta
A palacsintatésztát a következőképpen készítjük el: a liszthez hozzáadjuk a tojások sárgáját.
Gasztro Trend Tovább olvasomIgazi tökös-mákos rétes
Noha az igazi finom rétes a saját készítésű, mégis inkább a kész réteslapot válasszuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFinom falatok ananászra és sütőtökre
Az alaposan megmosott húst ujjnyi csíkokra vágjuk, és rátesszük az olajon fonnyasztott vöröshagymára.
Gasztro Trend Tovább olvasomNarancsos pulykamellfalatok nyárson
Három deci vízben a babérlevéllel, az egész borssal és a fele sóval felforraljuk a lapokra ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBanános töltött kínai kel
A sovány sertéshúst ledaráljuk, a fele olajban megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát.
Gasztro Trend Tovább olvasomBanános rizsgombócok
A rizsnek megfelelő dupla mennyiségű vízzel, vajjal, cukorral, reszelt citromhéjjal és szűrt levével hagyományos állagú ...
Gasztro Trend Tovább olvasom