Recipes from Ingredient: olaj
Tarhonyás lecsó mangalica szalonnával, csabai parasztkolbásszal, vörösborral
Most nem friss zöldségből készítettem el ezt az ételt, hanem a nyáron eltett lecsóból.
Hobbychef Tovább olvasomCsokis kalács
A tej felét meglangyosítjuk, beletesszük az élesztőt, és egy evőkanál cukrot.
Gasztro Trend Tovább olvasomStefánia vagdalt zelleres burgonyapürével
A zsemlét 1 dl tejben megáztatjuk, majd kinyomkodjuk, és hozzáadjuk a darált húshoz.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzilveszteri spenótos pulykamell
A pulykamellet megmossuk, és szép nagy szeletekre vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSonkás kacsaragu zöldséges rizzsel
A nyers füstölt sonkát nagyobb kockákra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMézes-fahéjas-narancsos kacsamell roston sült ananásszal és fűszeres burgonyával
A kacsamellet megmossuk, bőrét éles késsel bevagdaljuk, majd besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKáposztás tésztával töltött kacsa
Elkészítjük a káposztás tésztát: A káposztát lereszeljük, és besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomHamburgi csirkemell
A csirkemell filéket megtisztítjuk, hosszában felszúrjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldfűszeres sertésszűz filé roston sütve
A sertésszüzet megmossuk, besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom