Recipes from Ingredient: olaj
Ananászos sonkacipó
A füstölt sovány sonkát, a sovány sertés- és marhahúst, finom tárcsán többször ledaráljuk, minél pépesebbre.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirkecombok ribizliben
A csirkecombokat lebőrözzük, a bőrt félretesszük, később más ételhez felhasználható.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyés csirkeragu
A csirkecombokat az előkészítés után kicsontozzuk, és vékony csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCurrys csirkecombok ananásszal és almával
A csirkecombokat előző este lesózzuk, és az ananászbefőtt levébe bepácoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMandarinnal flambírozott vadkacsa aszalt szilvás fánkkal
A megtisztított, kívül-belül jól megsózott vadkacsát a sütőbe tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomLencsefőzelék
Úgy tartja a mondás, hogy aki újévkor lencsefőzeléket fogyaszt, annak tele lesz a pénztárcája.
Gasztro Trend Tovább olvasomKolozsvári pulykatokány
Egy kevés olajon kezdjük el pirítani a vöröshagymát és a szalonnát.
Gasztro Trend Tovább olvasomSzabolcsi töltött káposzta
A hagyományos magyar ételek között a szabolcsi töltött káposzta igen előkelő helyet foglal el.
Gasztro Trend Tovább olvasomKolbászos burgonyaleves
A tartalmas levesekben azt szeretem, hogy akár fő fogásnak is bőven megfelelnek.
Gasztro Trend Tovább olvasomVörösboros Jókai bableves csipetkével
Az igazi Jókai bableves csülökkel készül, de nekem ez volt most itthon, s lusta voltam ...
Hobbychef Tovább olvasom