Recipes from Ingredient: mazsola

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Hideg szilvadara

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A búzadarát a tejben és a tejszínben felfőzzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Almás zsemlefelfújt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az almát meghámozzuk, a magházát kivágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Almafánkok

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tejet meglangyosítjuk, és az élesztőt a cukorral felfuttatjuk benne.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Hátszínszelet sárgabarackos dinnyemártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rostélyosokat a megfelelő érlelés után az olajon mindkét oldalukon pirosra sütjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gyümölcssalátával töltött görögdinnye

Gyümölcssalátával töltött görögdinnye

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A görögdinnyét úgy válasszuk ki, hogy szép legyen a külső héja is.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldmandula lángolva, mazsolás puncsfagylalttal

Zöldmandula lángolva, mazsolás puncsfagylalttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy flambírozó - teflon bevonatú - serpenyőben felolvasztjuk a vajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kávémártás mazsolával, melegen

Kávémártás mazsolával, melegen

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

1 erős kávéfőzetet készítünk, amit ráadásul még a felére be is forralunk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Tökös-almás túrólepénykék pikánsan

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először a tésztát készítjük el.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Angol karácsonyi gyümölcspuding

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először a mazsolaszőlőt forrázzuk le, kihűtjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cseresznyefelfújt

Cseresznyefelfújt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szikkadt zsemléket félkarikára szeleteljük, meglocsoljuk a langyos tejjel, fél óráig ázni hagyjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom