Recipes from Ingredient: mazsola

Mazsolás-túrós lepény

Mazsolás-túrós lepény

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

35 dkg búzaréteslisztet átszitálunk, összegyúrjuk a vajjal, a tojások sárgájával, csipetnyi sóval és 2 dl ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gyümölcskenyér

Gyümölcskenyér

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Diós-almás bejgli

Diós-almás bejgli

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az élesztőt felfuttatjuk 1 dl langyos, cukros tejben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vargabéles

Vargabéles

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A cérnametéltet sós vízben megfőzzük. A túrót szitán áttörjük, összekeverjük a tejföllel és a cérnametélttel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Angol kenyérpuding

Angol kenyérpuding

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kifliket vékony karikákra vágjuk, és kivajazott, tűzálló tál aljára egy réteget rakunk belőle.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Császármorzsa

Császármorzsa #1

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A citrom héját lereszeljük, a mazsolát a fehér rumba áztatjuk, majd kis időre állni hagyjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mazsolás pite

Mazsolás pite

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy megfelelő nagyságú keverőedényben a lisztet elkeverjük a cukorral.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rizskoch

Rizskoch

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rizskoch (rizsfelfújt) a gyerekek egyik kedvenc édessége.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kolbásszal töltött sertésszűz resztelt burgonyával és lilakáposztával

Kolbásszal töltött sertésszűz resztelt burgonyával és lilakáposztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A sertésszüzet hosszában vékony pengéjű késsel bevágjuk, beletöltjük az egész kolbászt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Császármorzsa

Császármorzsa

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A császármorzsa receptje alig nehezebb a palacsinta receptjénél, ráadásul sokkal szaporább az elkészítése.

Gasztro Trend Tovább olvasom