Recept fogás: Előétel
Előétel
Padlizsán és cukkíni roston gombával, borsmártással
A padlizsánt és a cukkínit vastag szeletekre vágjuk, a paradicsomot félbevágjuk, a lila hagymát vaskos ...
Gasztro Trend Tovább olvasomParajfelfújt kéksajt mártással
A parajt leforrázzuk, vajon megpirítjuk, sóval, borssal és fokhagymával ízesítjük. Pépesítjük, hozzáadjuk a tojások sárgáját, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomJoghurtos zellerkoktél
A zellert megtisztítjuk, megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. Egy kisebb fazékban kevés sós, citromos vízben fedő ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFüstölt lazacrózsák citromos alma-toaston
A lazacszeleteket kiolvasztjuk, és rózsákat készítünk belőlük úgy, hogy a magozott olívabogyó köré tekerünk 1-1 ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFenyőchips
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, majd uborkagyalun lereszeljük. Ezután fenyő formájú süteményszaggatóval kiszúrjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomDiós-majonézes halkoktél
A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, megsózzuk, megborsozzuk. Egy kis lábasba vagy serpenyőbe ujjnyi magasan vizet öntünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomDinnyés ráksaláta
A rákot még fagyosan a borba szórjuk. A konyakkal ízesítjük, a citrom levét belefacsarjuk, megsózzuk, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomCeviche
A fogasfilék bőrét lefejtjük (még jobb, ha már így vásároljuk) és az esetlegesen benne maradt ...
Gasztro Trend Tovább olvasomOmlett
Ha egy könnyű, de mégis tartalmas reggelire vágyik, akkor az omlett kiváló választás lehet. Tele ...
Gasztro Trend Tovább olvasom