Forró Csokoládé

2012-11-23
Forró Csokoládé
  • Várható: Forró Csokoládé 4 főre
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 2perc
  • Elkészítési idő: 5perc
  • Kész: 7perc

Édes, krémes forró ital

Pohár: hőálló füles pohár

Díszítés: tejszínhab korona

Hozzávalók:

  • 25 g étcsokoládé
  • 36 cl tej (25% zsírtartalmú)

Elkészítés:

Lépés: 1

A csokoládét kisebb darabokra vágjuk és a tejjel együtt takaréklángra tesszük. Folyamatosan keverjük, amíg a csokoládé fel nem olvad, és a tej felszíne habosodni kezd.

Lépés: 2

A kész italt azonnal széttöltjük a 4 pohárba, és tejszínhabbal forrón szervírozzuk.

Fehér forró csokoládé:

Készítése ugyanaz, mint a fent leírtak, csak étcsokoládé helyett fehér csokoládét használunk.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Alkoholmentes gyümölcsturmixok

    Alkoholmentes gyümölcsturmixok

  • Mézes rózsaszirup

    Mézes rózsaszirup

  • Illatos almaturmix mandulával

    Illatos almaturmix mandulával

  • Virgin Bellini koktél

    Virgin Bellini koktél

  • Arnold Palmer koktél

    Arnold Palmer koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Tárkonyos kacsaragu leves
Tárkonyos kacsaragu leves

A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a háját apróra szeleteljük.

Close