Forró Csokoládé
2012-11-23- Várható: Forró Csokoládé 4 főre
- Felszolgálás: 4 fő
- Előkészületi idő: 2perc
- Elkészítési idő: 5perc
- Kész: 7perc
Édes, krémes forró ital
Pohár: hőálló füles pohár
Díszítés: tejszínhab korona
Hozzávalók:
- 25 g étcsokoládé
- 36 cl tej (25% zsírtartalmú)
Elkészítés:
Lépés: 1
A csokoládét kisebb darabokra vágjuk és a tejjel együtt takaréklángra tesszük. Folyamatosan keverjük, amíg a csokoládé fel nem olvad, és a tej felszíne habosodni kezd.
Lépés: 2
A kész italt azonnal széttöltjük a 4 pohárba, és tejszínhabbal forrón szervírozzuk.
Fehér forró csokoládé:
Készítése ugyanaz, mint a fent leírtak, csak étcsokoládé helyett fehér csokoládét használunk.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet