Recept fogás: Előétel
Előétel
Mexikói hússaláta
A csirkemellfiléket csíkokra vágjuk, besózzuk, majd borssal és reszelt fokhagymával fűszerezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomMediterrán zöldsaláta
Az ananászt megtisztítjuk, hosszában kettévágjuk, a közepét kivájjuk, majd egyenletes darabokra szeleteljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKarácsonyi halkoktél saláta
A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és puhára főzzük. A zellert megtisztítjuk, és fedő alatt megpároljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomHagymás heringsaláta
A megmosott burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, eközben a lilahagymát megtisztítjuk, karikára vágjuk és besózzuk, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomGörög parasztsaláta
Az apró paradicsomokat kettévágjuk, kicsumázzuk. Az uborka végét levágjuk, hosszában kettévágjuk, majd fél karikákra szeleteljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomVegyes zöldség kókusszal
A kókuszreszeléket tejbe áztatjuk, és pár percig állni hagyjuk. A padlizsánt és a sárgarépát megmossuk, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomVajon sült körteszeletek camembert sajttal
A megmosott körtét hosszában ujjnyi szeletekre vágjuk. Vajon megpirítjuk a szeletek mindkét felét, majd ráöntjük ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSült paradicsom fokhagymás öntettel és grillezett sajttal
A baguette-et vastag szeletekre vágjuk, és forró serpenyőben, kevés olívaolajon megpirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSonkatekercs aszpikban
A tojást kb. 10 perc alatt keményre főzzük. Hideg vízben lehűtjük, majd megtisztítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom