Recept fogás: Előétel
Előétel
Garnélás rizottó
Egy kisebb fazékban vizet melegítünk, sót szórunk bele, majd a sós, forró vízzel leforrázzuk a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomGörög uborkasaláta
Az uborkát megmossuk, meghámozzuk, majd legyaluljuk. A hagymát megtisztítjuk, lereszeljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomCitromos-avokádós pulykamell saláta
Az avokádót hosszában kettévágjuk, magját kivesszük, majd a gyümölcsöt óvatosan meghámozzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGrillezett padlizsán joghurtos paradicsommártással
Mielőtt előkészítjük a hozzávalókat, a grillsütőt előmelegítjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomHázi csirkemájkrém
A felmelegített olajban megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymát.
Gasztro Trend Tovább olvasomHortobágyi húsos palacsinta #1
A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk, és aranysárgára pirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGemenci őzgerinc hidegen, vörösboros körtével
Az őzgerincet lehártyázzuk, majd sóval és apróra vágott kakukkfűvel bedörzsöljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomCéklás heringsaláta
Ha szereti az olyan ételeket, amelyek nemcsak finomak, hanem a szemet is gyönyörködtetik, akkor próbálja ...
Gasztro Trend Tovább olvasomHortobágyi húsos palacsinta
A hortobágyi húsos palacsinta az egyik legismertebb magyar étel, amelyet az éttermek előételként szoktak ajánlani.
Gasztro Trend Tovább olvasom