Galliano Hot Shot

2013-03-02
Galliano Hot Shot
  • Várható: Galliano Hot Shot 1 főre
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 4perc
  • Kész: 5perc

Pohár: shot pohár

Kiegészítés/Díszítés: őrölt szerecsendió

Hozzávalók:

  • 1,5-2 cl Galliano (olasz édes gyógynövény likőr)
  • 1 adag (kb. 2,5-3 cl) presszókávé
  • 2-3 cl tejszín
  • 1 csipet őrölt szerecsendió

Elkészítés:

Lépés: 1

Elsőként készítsünk el 1 adag presszókávét (rövid kávé, espresso).

Lépés: 2

Amíg a presszókávé készül, öntsünk 1,5-2 cl Galliano likőrt a pohárba.

Lépés: 3

Ha elkészült a presszókávé, akkor egy bárkanál segítségével rétegezzük rá a likőrre, a tejszínt pedig, rétegezzük rá a forró rövid kávéra.

Lépés: 4

Díszítésként szórhatunk a tejszín tetejére egy csipetnyi őrölt szerecsendiót.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Mazsolás-túrós lepény
Mazsolás-túrós lepény

35 dkg búzaréteslisztet átszitálunk, összegyúrjuk a vajjal, a tojások sárgájával, csipetnyi sóval és 2 dl tejföllel.

Close