Recept nehézségi szint: Könnyű
Könnyű
Karácsonyi halkoktél saláta
A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és puhára főzzük. A zellert megtisztítjuk, és fedő alatt megpároljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGörög parasztsaláta
Az apró paradicsomokat kettévágjuk, kicsumázzuk. Az uborka végét levágjuk, hosszában kettévágjuk, majd fél karikákra szeleteljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomBrokkolisaláta pirított mandulával
A brokkolit megmossuk, rózsáira szedjük, és sós vízben, 8-10 perc alatt roppanósra főzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomVajon sült körteszeletek camembert sajttal
A megmosott körtét hosszában ujjnyi szeletekre vágjuk. Vajon megpirítjuk a szeletek mindkét felét, majd ráöntjük ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSült paradicsom fokhagymás öntettel és grillezett sajttal
A baguette-et vastag szeletekre vágjuk, és forró serpenyőben, kevés olívaolajon megpirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomPadlizsán és cukkíni roston gombával, borsmártással
A padlizsánt és a cukkínit vastag szeletekre vágjuk, a paradicsomot félbevágjuk, a lila hagymát vaskos ...
Gasztro Trend Tovább olvasomParajfelfújt kéksajt mártással
A parajt leforrázzuk, vajon megpirítjuk, sóval, borssal és fokhagymával ízesítjük. Pépesítjük, hozzáadjuk a tojások sárgáját, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomJoghurtos zellerkoktél
A zellert megtisztítjuk, megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. Egy kisebb fazékban kevés sós, citromos vízben fedő ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFüstölt lazacrózsák citromos alma-toaston
A lazacszeleteket kiolvasztjuk, és rózsákat készítünk belőlük úgy, hogy a magozott olívabogyó köré tekerünk 1-1 ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFenyőchips
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, majd uborkagyalun lereszeljük. Ezután fenyő formájú süteményszaggatóval kiszúrjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom