Sült paradicsom fokhagymás öntettel és grillezett sajttal

2012-12-14
Sült paradicsom fokhagymás öntettel és grillezett sajttal
  • Várható: Sült paradicsom sajttal 4 főre
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 2perc
  • Elkészítési idő: 25perc
  • Kész: 27perc

Hozzávalók:

  • 1 db baguette
  • 1,5 dl olívaolaj
  • 15 dkg krémfehérsajt
  • 10 db paradicsom
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 csomag rukkola
  • 2 db lime (zöldcitrom)
  • ízlés szerint tengeri só
  • csipet bors
  • 5 dkg olívabogyó

Elkészítés:

Lépés: 1

A baguette-et vastag szeletekre vágjuk, és forró serpenyőben, kevés olívaolajon megpirítjuk. A sajtszeleteket ugyanebben a serpenyőben sütjük meg, és azonnal a kenyérszeletekre tesszük. A paradicsomot fokhagymás vajon megpirítjuk, majd ezt is rátesszük a sajtos baguette-szeletekre.

Lépés: 2

Finoman meglocsoljuk olívaolajjal, majd meghintjük borssal és sóval.

Lépés: 3

Magozott olívabogyóval, rukkolával és cikkekre vágott lime-al tálaljuk.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    528,6 kcal
  • Fehérje

    21,2 g
  • Zsír

    17,9 g
  • Szénhidrát

    73,6 g
  • Rost

    2,5 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Tengeri borzas hal
Tengeri borzas hal

A halfiléket besózzuk, és az egyik citrom levével meglocsoljuk.

Close