Recept nehézségi szint: Könnyű

Könnyű

Bloody Mary koktél

Bloody Mary koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összetevőket (utolsónak a paradicsomlevet) a pohárba töltjük maximum 2 szem jégre, és bárkanállal határozottan ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
White Russian koktél

White Russian koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A két italt a pohárban törtjéggel elkeverjük, majd a felhabosított tejszínt rácsorgatjuk a jégre.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Swimming Pool koktél

Swimming Pool koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az adalékokat 2-3 jégkockával erősen összerázzuk, majd a pohárba szűrjük a törtjégre.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sex on the Beach koktél

Sex on the Beach koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összetevőket (áfonyaleven kívül) a pohárban pár szem jéggel összekeverjük, majd a jégre rétegesen rátöltjük ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pina Colada koktél

Pina Colada koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hozzávalókat a sékerben erőteljesen összerázzuk, majd a pohárba szűrjük sok jégre.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mojito koktél

Mojito koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (3.7 / 5)

A lime gerezdeket a pohárba nyomjuk, rátesszük a friss mentát és a cukorszirupot, majd az ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Margarita koktél

Margarita koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (4.5 / 5)

Az adalékokat 2-3 szem jéggel összesékeljük, majd az italt a crustázott pohárba szűrjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lime Colada koktél

Lime Colada koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lime-ot a pohárba facsarjuk és rátesszük a tört jeget.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ír Kávé (Irish Coffee)

Ír Kávé

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A cukrot felmelegítjük, a kávét a pohárba töltjük, majd beleöntjük a whiskey-t.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gin Fizz koktél

Gin Fizz koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Az adalékokat szóda nélkül összesékeljük pár szem jéggel, és a pohárba szűrjük 2-3 jégkockára, majd ...

Gasztro Trend Tovább olvasom