Recept nehézségi szint: Könnyű

Könnyű

Forró Csokoládé

Forró Csokoládé

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csokoládét kisebb darabokra vágjuk és a tejjel együtt takaréklángra tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Caipirinha koktél

Caipirinha koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (4.5 / 5)

A lime-ot gerezdekre vágjuk, a levél a pohárba nyomjuk, majd hozzáadjuk a gerezdeket is.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bronx koktél

Bronx koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kesernyés ízek kedvelői gazdagíthatják az italt 1 csepp Angostura keserűvel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Brandy Alexander koktél

Brandy Alexander koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Behűtjük a poharakat, majd a pohár falán végigcsorgatunk 1-2 cl kakaó- vagy csokoládészirupot.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pepperonis-gombás pizza

Pepperonis-gombás pizza

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sütőrácsot helyezzük el középen. Tegyünk egy másikat a legalacsonyabb beállításba és helyezzünk el rajta ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fokhagymás-csirkés pizza

Fokhagymás-csirkés pizza

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Készítsünk egy adag házi készítésű kenyértésztát. (Ebből lesz a finom vastagtésztájú pizza.) Két vajazott serpenyőben ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ketchup

Ketchup

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy igazán jó grillezés elképzelhetetlen ketchup nélkül. Egy jó minőségű, jól fűszerezett húst kár lenne ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Omlett

Omlett

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ha egy könnyű, de mégis tartalmas reggelire vágyik, akkor az omlett kiváló választás lehet. Tele ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ajvár

Ajvár

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az ajvár készítésének leglényegesebb része, hogy a hozzávaló zöldségeket meg kell sütni, vagy grillezni, mert ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Savanyú, tejszínes lencseleves

Savanyú, tejszínes lencseleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A lencsét előző nap hideg vízbe áztatjuk. A felhasználás napján leszűrjük, átmossuk, és 1 liter ...

Gasztro Trend Tovább olvasom