Recept nehézségi szint: Könnyű
Könnyű
Forró Csokoládé
A csokoládét kisebb darabokra vágjuk és a tejjel együtt takaréklángra tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomBronx koktél
A kesernyés ízek kedvelői gazdagíthatják az italt 1 csepp Angostura keserűvel.
Gasztro Trend Tovább olvasomBrandy Alexander koktél
Behűtjük a poharakat, majd a pohár falán végigcsorgatunk 1-2 cl kakaó- vagy csokoládészirupot.
Gasztro Trend Tovább olvasomPepperonis-gombás pizza
A sütőrácsot helyezzük el középen. Tegyünk egy másikat a legalacsonyabb beállításba és helyezzünk el rajta ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFokhagymás-csirkés pizza
Készítsünk egy adag házi készítésű kenyértésztát. (Ebből lesz a finom vastagtésztájú pizza.) Két vajazott serpenyőben ...
Gasztro Trend Tovább olvasomKetchup
Egy igazán jó grillezés elképzelhetetlen ketchup nélkül. Egy jó minőségű, jól fűszerezett húst kár lenne ...
Gasztro Trend Tovább olvasomOmlett
Ha egy könnyű, de mégis tartalmas reggelire vágyik, akkor az omlett kiváló választás lehet. Tele ...
Gasztro Trend Tovább olvasomAjvár
Az ajvár készítésének leglényegesebb része, hogy a hozzávaló zöldségeket meg kell sütni, vagy grillezni, mert ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSavanyú, tejszínes lencseleves
A lencsét előző nap hideg vízbe áztatjuk. A felhasználás napján leszűrjük, átmossuk, és 1 liter ...
Gasztro Trend Tovább olvasom