Recept nehézségi szint: Könnyű

Könnyű

Espresso Martini koktél

Espresso Martini koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (1 / 5)

Az összetevőket rakjuk bele a shakerbe, töltsük meg jéggel, majd erősen rázzuk össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sobieski Polished Princess koktél

Sobieski Polished Princess koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy keverő pohárba rakjuk bele a törőfával szétnyomott áfonyát.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sobieski Hot Mama koktél

Sobieski Hot Mama koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Nedvesítsük meg a koktélos pohár peremét citrommal.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sobieski Broken Lawn Mower koktél

Sobieski Broken Lawn Mower koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Nedvesítsük meg a highball pohár peremét lime-al.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sobieski Green Concept koktél

Sobieski Green Concept koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Helyezzük az uborka szeleteket a pohár aljára, töltsük rá a lime levét, és adjunk hozzá ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Virgin Mojito koktél

Virgin Mojito koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (3.8 / 5)

A pohárba tesszük a lime-gerezdeket és a mentaleveleket, törőfával (muddler) megtörjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mézben sült banán vörösboros öntettel

Mézben sült banán vörösboros öntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vajat serpenyőben felforrósítjuk, vigyázva, nehogy megbarnuljon.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirkemell saláta filézett naranccsal és jégsalátával

Csirkemell saláta filézett naranccsal és jégsalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sóval és fehér borssal bepácoljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Thai ráksaláta

Thai ráksaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Először elkészítjük az öntetet: a szójaszószt összekeverjük a barnacukorral és a lime-ok levével.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Old Fashioned koktél 01

Old Fashioned koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pohárba tesszük a cukrot, ráöntjük az angosturát és a vizet. Addig kavarjuk, míg a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom