Füstölt lazacrózsák citromos alma-toaston

2012-12-10
Füstölt lazacrózsák citromos alma-toaston
  • Várható: Füstölt lazacrózsák 4 főre
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 3perc
  • Elkészítési idő: 30perc
  • Kész: 33perc

Hozzávalók:

  • 20 dkg lazacfilé
  • 8 db olívabogyó
  • 2 db alma
  • 2 db citrom
  • 1 dl olívaolaj
  • 40 dkg rozskenyér
  • 2-3 levél citromfű

Elkészítés:

Lépés: 1

A lazacszeleteket kiolvasztjuk, és rózsákat készítünk belőlük úgy, hogy a magozott olívabogyó köré tekerünk 1-1 szeletet.

Lépés: 2

Az almákat megmossuk, ujjnyi szeletekre vágjuk, és az egyik citrom levével meglocsoljuk. Olívaolajon 5 perc alatt megpirítjuk, megpároljuk. Megformázzuk a kenyérszeleteket, és a megmaradt olajon azokat is megpirítjuk.

Lépés: 3

Tálalásnál az almaszeletekre helyezzük a lazacrózsákat, körberakjuk a pirított rozskenyerekkel, és citromfűvel díszítjük.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    650,5 g
  • Fehérje

    18,7 g
  • Zsír

    39,1 g
  • Szénhidrát

    59,6 g
  • Rost

    4,3 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Flaming Sambuca koktél
Flaming Sambuca koktél

Elsőként elkészítjük a belélegzéshez szükséges szalvétát.

Close