Joghurtos zellerkoktél

2012-12-10
Joghurtos zellerkoktél
  • Várható: Joghurtos zellerkoktél 4 főre
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 2perc
  • Elkészítési idő: 30perc
  • Kész: 32perc

Hozzávalók:

  • 1 db zeller
  • 1 csipet étkezési só
  • 1 db citrom
  • 2 db alma
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 4 dl joghurt
  • 60 dkg szeletelt barnakenyér (a tálaláshoz)

Elkészítés:

Lépés: 1

A zellert megtisztítjuk, megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. Egy kisebb fazékban kevés sós, citromos vízben fedő alatt roppanósra pároljuk.

Lépés: 2

Az almát vékony csíkokra vágjuk és meglocsoljuk a fél citrom levével.

Lépés: 3

A lehűtött, leszűrt zellerrel összekeverjük a finomra vágott petrezselyemzöld felét, az almát és a joghurtot.

Lépés: 4

Az elkészült koktélt citromkarikával és petrezselyemzölddel díszítjük, pirított kenyérszeletekkel kínáljuk.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    519 kcal
  • Fehérje

    20,6 g
  • Zsír

    20,3 g
  • Szénhidrát

    38,8 g
  • Rost

    3,4 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Gombás füstölt hússal töltött sárgabarack

A magvaváló sárgabarackokat egy pillanatra forró vízbe mártjuk.

Close