Recipes from Ingredient: vaj

Gesztenyével töltött pulykamell vörösboros aszalt szilvával, pirított mandulával

Gesztenyével töltött pulykamell vörösboros aszalt szilvával, pirított mandulával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A pulykamellet szép vékony szeletekre vágjuk, óvatosan kiklopfoljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirkemell filé csiperkés avokádókrémmel

Csirkemell filé csiperkés avokádókrémmel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (2 / 5)

A csirkemell filét megformázzuk, sózzuk, borsozzuk, elősütjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sajtpuding

Sajtpuding

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A sajtokat lereszeljük, hozzáadjuk a tojások sárgáját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tokaji galuska

Tokaji galuska

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A túrót átpasszírozzuk, hozzáadjuk a lisztet, a búzadarát, a sót, a tojást és a vajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Szalagos fánk

Szalagos fánk

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A tejet meglangyosítjuk, beletesszük az elmorzsolt élesztőt és a porcukor felét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Narancsos palacsinta mentával

Narancsos palacsinta mentával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

Először elkészítjük a palacsintatésztát: a lisztet a tejjel és az ásványvízzel elegyítjük, hozzáadjuk a tojást, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mandulás almatorta vaníliamártással

Mandulás almatorta vaníliamártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és hűtőszekrényben 30-35 percig pihentetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mézes diótorta

Mézes diótorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A mézet, a tojássárgáját, a tejet, a darált diót, a fahéjat és a reszelt citromhéjat ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mazsolás-túrós lepény

Mazsolás-túrós lepény

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

35 dkg búzaréteslisztet átszitálunk, összegyúrjuk a vajjal, a tojások sárgájával, csipetnyi sóval és 2 dl ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zöldborsós párolt karaj petrezselymes rizzsel

Zöldborsós párolt karaj petrezselymes rizzsel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.6 / 5)

A vajat egy serpenyőben felolvasztjuk, pezsdülésig forrósítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom