Recipes from Ingredient: tojás

Pink Bonnet koktél

Pink Bonnet koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rázzuk jól össze a hozzávalókat jég nélkül shakerben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vörösboros Jókai bableves csipetkével

Vörösboros Jókai bableves csipetkével

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az igazi Jókai bableves csülökkel készül, de nekem ez volt most itthon, s lusta voltam ...

Hobbychef Tovább olvasom
Tejfölös rakott kelkáposzta a sütőből

Tejfölös rakott kelkáposzta a sütőből

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Szeretem a rakott ételeket, finomak, s viszonylag egyszerű az elkészítésük. A munka zömét a sütő ...

Hobbychef Tovább olvasom
Rántott harcsa lilahagymával, majonézes krumplival

Rántott harcsa lilahagymával, majonézes krumplival

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Szeretem a halakat, tengerit, folyamit egyaránt, gyakran szerepel az étrendemben.

Hobbychef Tovább olvasom
Stíriai metélt

Stíriai metélt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A stíriai metélt nem tévesztendő össze a magyar eredetű vargabélessel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mandulás minikuglóf sárgabarack öntettel

Mandulás minikuglóf sárgabarack öntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kézmeleg vajat a cukorral, a vaníliás cukorral és a tojások sárgájával krémmé keverjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kókuszkenyér

Kókuszkenyér

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A babapiskótát lereszeljük, és összekeverjük a kókuszreszelékkel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kakaós-túrós brownie

Kakaós-túrós brownie

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kézmeleg vajat összekeverjük a kakaóporral.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gesztenyepuding eperöntettel

Gesztenyepuding eperöntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csokoládét vízgőzön felolvasztjuk, hozzáadjuk a kiolvasztott, kézmeleg gesztenyepürét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Édes túróval töltött zsemle

Édes túróval töltött zsemle

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zsemlék felső harmadát egy éles késsel levágjuk, a belsejüket kivájjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom