Recipes from Ingredient: tojás

Illatos almaturmix mandulával

Illatos almaturmix mandulával

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A meghámozott és reszelt almát a fele tejjel és a tejszínnel turmixgépben továbbpépesítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Naspolyatorta

Naspolyatorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tisztított naspolyát megmossuk és kimagozzuk. A mandulát leforrázzuk, és a héját leszedjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sárgabarackos, mandulás tekercs

Sárgabarackos, mandulás tekercs

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A mélyhűtött kelt tésztát szobahőmérsékleten felengedtetjük, a sütőlap méretére nyújtjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cseresznyefelfújt

Cseresznyefelfújt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szikkadt zsemléket félkarikára szeleteljük, meglocsoljuk a langyos tejjel, fél óráig ázni hagyjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Somlói galuska (olajos magvakkal)

Somlói galuska (olajos magvakkal)

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az alappiskótát a tésztához a hagyományos módon felverjük, és három részre osztjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Körték eperkocsonyával

Körték eperkocsonyával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy kivajazott tűzálló tálat szorosan kibéleljük a kihűlt piskótával.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fügefelfújt

Fügefelfújt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A felnegyedelt fügéhez hozzátesszük a cukrot, és nagyon kevés vízben puhára főzzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Divatos körtetorta

Divatos körtetorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A körtéket megmossuk, megfelezzük, majd eltávolítjuk a magját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Meleg kávépuding

Meleg kávépuding

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Felhevítjük a lisztet a megolvasztott vajban, majd állandó kevergetés közben felöntjük a forró kávéfőzettel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Flambírozott almás lepény

Flambírozott almás lepény

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lisztet egy keverőtálba szitáljuk, hozzáadjuk a szobahőmérsékletűre felengedett vajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom