Recipes from Ingredient: tejföl

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Mustáros őzpörkölt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A húst 3 centis darabokra vágjuk, bográcsba szórjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Kertész palacsinta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ha szeretik a sós palacsintákat, akkor mindenképpen próbálják ki a kertész palacsinta receptünket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Halpaprikás sajtos tésztával

Halpaprikás sajtos tésztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A füstölt szalonnát bevagdaljuk, így kakastaréj alakú szeleteket készítünk belőle.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karácsonyi gombás-tejszínes lazac

Karácsonyi gombás-tejszínes lazac

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halfilét kiolvasztjuk, és szép, egyenletes szeletekre vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tartármártás

Tartármártás

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tartármártást nagyon könnyű elkészíteni - csupán annyi dolgunk van, hogy a hozzávalóit jó alaposan ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tárkonyos kacsaragu leves

Tárkonyos kacsaragu leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.4 / 5)

A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a háját apróra szeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pulykabecsinált leves

Pulykabecsinált leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vöröshagymát apró darabokra vágjuk, a pulykamellet megtisztítjuk. A sárgarépát, fehérrépát és a gombát megmossuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Káposztaleves kolbásszal

Káposztaleves kolbásszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lángolt kolbászt karikára vágjuk, a szalonnát vékony csíkokra szeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Citromos-tejfölös burgonyaleves

Citromos-tejfölös burgonyaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A húsos szalonnát apró kockára vágjuk, és saját zsírjában megpirítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kaszinótojás franciasalátával

Kaszinótojás franciasalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojást sós vízben keményre főzzük, hideg vízben lehűtjük, megtisztítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom