Recipes from Ingredient: tejföl

Fokhagymás-tejfölös csirkemell

Fokhagymás-tejfölös csirkemell

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (2.8 / 5)

A csíkokra vágott csirkemelleket először fűszerezzük, aztán forgassuk be őket a lisztbe.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Túrós tészta

Túrós tészta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A túrós tészta lelkét a finom füstölt szalonna íze adja, amelynek ki kell sütni a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Majonéz

Majonéz

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A majonéz készítés legfontosabb eszköze a kézi mixer (botmixer).

Gasztro Trend Tovább olvasom
Majonézes gyümölcssaláta

Majonézes gyümölcssaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A saláta elkészítését az öntettel (tartármártás) kezdjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kőrözött

Kőrözött

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.8 / 5)

A kőrözött valamikor a pásztorok eledele volt, akik szerették zöldségekkel és fűszerekkel feldobni a friss ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dorozsmai ponty

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pontyot kifilézzük. A megtisztított fejből és a csontokból az egyik hagymával, meg egy kevés ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Diós-majonézes halkoktél

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, megsózzuk, megborsozzuk. Egy kis lábasba vagy serpenyőbe ujjnyi magasan vizet öntünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Nachos supreme

Nachos supreme

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

Egy nagy serpenyőben pörköljük meg a marhahúst, tegyünk mellé 5-6 fokhagymagerezdet, fűszerkeveréket, köményt, és cayenne ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Régi szerelem

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az alaposan megmosott csülköt kicsontozzuk, nagyobb darabokra vágjuk, és főzni kezdjük a húslevesben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Francia hús

Francia hús

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A francia hús elkészítése a rántott hús receptjén alapul, és nem sokkal bonyolultabb annál.

Gasztro Trend Tovább olvasom