Recipes from Ingredient: tejföl
Fokhagymás-tejfölös csirkemell
A csíkokra vágott csirkemelleket először fűszerezzük, aztán forgassuk be őket a lisztbe.
Gasztro Trend Tovább olvasomTúrós tészta
A túrós tészta lelkét a finom füstölt szalonna íze adja, amelynek ki kell sütni a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomMajonéz
A majonéz készítés legfontosabb eszköze a kézi mixer (botmixer).
Gasztro Trend Tovább olvasomMajonézes gyümölcssaláta
A saláta elkészítését az öntettel (tartármártás) kezdjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKőrözött
A kőrözött valamikor a pásztorok eledele volt, akik szerették zöldségekkel és fűszerekkel feldobni a friss ...
Gasztro Trend Tovább olvasomDorozsmai ponty
A pontyot kifilézzük. A megtisztított fejből és a csontokból az egyik hagymával, meg egy kevés ...
Gasztro Trend Tovább olvasomDiós-majonézes halkoktél
A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, megsózzuk, megborsozzuk. Egy kis lábasba vagy serpenyőbe ujjnyi magasan vizet öntünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomNachos supreme
Egy nagy serpenyőben pörköljük meg a marhahúst, tegyünk mellé 5-6 fokhagymagerezdet, fűszerkeveréket, köményt, és cayenne ...
Gasztro Trend Tovább olvasomRégi szerelem
Az alaposan megmosott csülköt kicsontozzuk, nagyobb darabokra vágjuk, és főzni kezdjük a húslevesben.
Gasztro Trend Tovább olvasomFrancia hús
A francia hús elkészítése a rántott hús receptjén alapul, és nem sokkal bonyolultabb annál.
Gasztro Trend Tovább olvasom