Recipes from Ingredient: rum
Hideg túrólepény szilvásan
Jól kivajazott zománcos sütőlapot megtöltünk a túrómassza kétharmad részével.
Gasztro Trend Tovább olvasomPoharas gyümölcskrémek
A tojások sárgáját 30 g cukorral habosra keverjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldmandula lángolva, mazsolás puncsfagylalttal
Egy flambírozó - teflon bevonatú - serpenyőben felolvasztjuk a vajat.
Gasztro Trend Tovább olvasomTeapuncs arábiából
Hat deci vizet felforralunk, és ráöntjük a cserépedényben levő narancsos tealevélre.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyével töltött csúsztatott palacsinta
A palacsintatésztát a következőképpen készítjük el: a liszthez hozzáadjuk a tojások sárgáját.
Gasztro Trend Tovább olvasomSomlói galuska (olajos magvakkal)
Az alappiskótát a tésztához a hagyományos módon felverjük, és három részre osztjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomDivatos körtetorta
A körtéket megmossuk, megfelezzük, majd eltávolítjuk a magját.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyés szilvalabdák
Az aszalt szilvát kimagozzuk, és a sütőlapra terítve megszórjuk a koriandermaggal és a babérlevéllel.
Gasztro Trend Tovább olvasom