Recipes from Ingredient: rum

Stíriai metélt

Stíriai metélt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A stíriai metélt nem tévesztendő össze a magyar eredetű vargabélessel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kókuszkenyér

Kókuszkenyér

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A babapiskótát lereszeljük, és összekeverjük a kókuszreszelékkel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gesztenyepuding eperöntettel

Gesztenyepuding eperöntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csokoládét vízgőzön felolvasztjuk, hozzáadjuk a kiolvasztott, kézmeleg gesztenyepürét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Szalagos fánk

Szalagos fánk

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A tejet meglangyosítjuk, beletesszük az elmorzsolt élesztőt és a porcukor felét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mandulás-csokis keksz

Mandulás-csokis keksz

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Közelgő ünnepekre gasztroajándéknak szánom.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Gyümölcskenyér

Gyümölcskenyér

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Máglyarakás

Máglyarakás

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A tojások sárgáját és fehérjét különválasztjuk, a tejet felmelegítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mákpuding csokoládéöntettel

Mákpuding csokoládéöntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Elkészítjük a csokoládéöntetet: a csokoládét vízgőzön felmelegítjük, hozzáadjuk a tejszínt, a rumot és a vaníliás ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kávékrémes kávés-fűszeres krokanttal bonbon

Kávékrémes kávés-fűszeres krokanttal bonbon

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kávé mellé ajánlom, vagy ajándékba díszdobozban.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Gesztenyepüré

Gesztenyepüré

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gesztenyét megfőzzük, meghámozzuk, áttörjük, és tejjel meg cukorral gyúrható, de kemény masszává keverjük.

PogiRecept Tovább olvasom