Recipes from Ingredient: petrezselyemzöld
Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal, nokedlivel
Mert nem csak babgulyás van.
Hobbychef Tovább olvasomCitromos zöldségleves
A vajat egy serpenyőben felolvasztjuk, pezsdülésig forrósítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBrokkoli krémleves sok krumplival, tejfölösen, curryvel és kurkumával
Brokkoli krémlevest már sokféleképp készítettem. Most egy egyszerűt mutatok.
Hobbychef Tovább olvasomVirslis-hagymás burgonyasaláta
Sóval, cukorral, ecettel salátalevet készítünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomNarancsos-zelleres gombasaláta grépfrúttal és balzsamecet öntettel
A narancsot megtisztítjuk, és gerezdjeire szedjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomResztelt csirkemáj petrezselymes burgonyával és uborkasalátával
A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és egy serpenyőben aranyszínűre pirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKolbászos-fűszeres töltelékkel töltött csirke sörben sütve, brokkolis krumplipürével és almakompóttal
A csirkecombokat megmossuk, fellazítjuk rajtuk a bőrt.
Gasztro Trend Tovább olvasomHúsgombócok cukkínisalátával
A darált húst tálba tesszük, ráütjük a tojásokat, ízesítjük sóval.
Gasztro Trend Tovább olvasomTengeri borzas hal
A halfiléket besózzuk, és az egyik citrom levével meglocsoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomPárolt tonhal, ahogy Nagyi készíti
A halszeleteket kiolvasztjuk, majd sóval és fehérborssal befűszerezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasom