Recipes from Ingredient: petrezselyemzöld
Tengeri halfilé citromos petrezselyemmártással és újburgonyával
Egy nagyobb serpenyőben 10 dkg vajat pezsdülésig forrósítunk.
Gasztro Trend Tovább olvasomPárolt lazac citrommártással
A lazacfilét felszeleteljük, besózzuk, és ráfacsarjuk az egyik citrom felét.
Gasztro Trend Tovább olvasomKijevi céklaleves
Az előfőzött céklát felvágjuk apró darabokra, majd leforrázzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomZelleres-szalonnás bableves
A zellert és a vöröshagymát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, kevés vajon pirítani kezdjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldborsó krémleves
A vajat felforrósítjuk, az apróra vágott petrezselyemzöldet és a zöldborsót hozzáadjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomZöldfűszeres sertésszűz filé roston sütve
A sertésszüzet megmossuk, besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTöltött sertéslapocka töltött-sült burgonyával
A lapockát kiklopfoljuk, és éles késsel felszúrjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTejszínes-gombás sertésborda
A szeletelt sertéskarajt besózzuk, kiklopfoljuk, lisztben megforgatjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGesztenyével töltött pulykamell vörösboros aszalt szilvával, pirított mandulával
A pulykamellet szép vékony szeletekre vágjuk, óvatosan kiklopfoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirkemell filé csiperkés avokádókrémmel
A csirkemell filét megformázzuk, sózzuk, borsozzuk, elősütjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom