Recipes from Ingredient: petrezselyemzöld
Tejfölös babgulyás lángolt kolbásszal és vörösborral
Egy klasszikus finom babgulyás, amit a vörösbor még nemesebbé tesz.
Hobbychef Tovább olvasomPulykanyak húsleves orsótésztával
Kedvenc húslevesem. Ez alkalommal igencsak méretes példányokat sikerült vennem.
Hobbychef Tovább olvasomVörösboros-tarhonyás marhapörkölt
Mert a pörkölt nem kötelezően krumplival, vagy nokedlivel készíthető.
Hobbychef Tovább olvasomCsirkefarhát húsleves daragaluskával
Farhát, azt csak a kutyáknak adják, legfeljebb a szegény ember étke, mondják sokan. Nos, állítom, ...
Hobbychef Tovább olvasomFehérboros káposzta húsos gombóccal
Hogy ne mindig töltött káposzta, vagy Székely-káposzta legyen.
Hobbychef Tovább olvasomFokhagymás-chilis kagylótészta vörösborral és rokfort sajttal
Ez egy nagyon egyszerű, relatíve gyors, s nagyon ízletes olasz étel.
Hobbychef Tovább olvasomKarfiolleves cérnametélttel, füstölt kolbásszal
Variáltam egy keveset az eddigi karfiolleveseken.
Hobbychef Tovább olvasomCsirkemájjal töltött karajszelet mandulás-kukoricapelyhes bundában
A csirkemájat, a vöröshagymát és a petrezselyemzöldet megtisztítjuk, és apró darabokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMarhahúsleves zöldséggel, daragaluskával
Egy finom húsleves sok zöldséggel, óriási daragaluskával.
Hobbychef Tovább olvasomFehérboros, tejfölös-borsos resztelt gomba rigate tésztával
Azoknak, akik szeretik a finom, könnyű olaszos tésztaételeket, egy kis borral megbolondítva...
Hobbychef Tovább olvasom