Pulykanyak húsleves orsótésztával

2013-10-25
Pulykanyak húsleves orsótésztával
  • Várható: 3 adag Pulykanyak húsleves orsótésztával
  • Felszolgálás: 3 fő
  • Előkészületi idő: 5perc
  • Elkészítési idő: 40perc
  • Kész: 46perc

Hozzávalók:

  • 3 db pulykanyak
  • 3 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 1 db zellergumó
  • 1/2 karalábé
  • 1 db burgonya
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 5 szál petrezselyem
  • 2 zellerlevél
  • 1 db chilipaprika
  • őrölt fekete bors
  • őrölt pirospaprika
  • 10 dkg orsótészta

Elkészítés:

Lépés: 1

Egy lábasba beleteszem a nyakakat, felengedem vízzel, s elkezdem főzni. Megpucolom, s felvágom a zöldségeket. Félidőben leszedem a habot a tetejéről, belerakom a zöldségeket majd lassú tűzön tovább főzöm.

Lépés: 2

Közben főzök hozzá tésztát.

Lépés: 3

Tálalok. Teszek a levesre chilit és szórok rá paprikát.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Avokádó krémleves

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Mustáros őzpörkölt

A húst 3 centis darabokra vágjuk, bográcsba szórjuk.

Close