Pulykanyak húsleves orsótésztával
2013-10-25- Várható: 3 adag Pulykanyak húsleves orsótésztával
- Felszolgálás: 3 fő
- Előkészületi idő: 5perc
- Elkészítési idő: 40perc
- Kész: 46perc
Hozzávalók:
- 3 db pulykanyak
- 3 db sárgarépa
- 1 db fehérrépa
- 1 db zellergumó
- 1/2 karalábé
- 1 db burgonya
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 5 szál petrezselyem
- 2 zellerlevél
- 1 db chilipaprika
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt pirospaprika
- 10 dkg orsótészta
Elkészítés:
Lépés: 1
Egy lábasba beleteszem a nyakakat, felengedem vízzel, s elkezdem főzni. Megpucolom, s felvágom a zöldségeket. Félidőben leszedem a habot a tetejéről, belerakom a zöldségeket majd lassú tűzön tovább főzöm.
Lépés: 2
Közben főzök hozzá tésztát.
Lépés: 3
Tálalok. Teszek a levesre chilit és szórok rá paprikát.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet