Pulykanyak húsleves orsótésztával

2013-10-25
Pulykanyak húsleves orsótésztával
  • Várható: 3 adag Pulykanyak húsleves orsótésztával
  • Felszolgálás: 3 fő
  • Előkészületi idő: 5perc
  • Elkészítési idő: 40perc
  • Kész: 46perc

Hozzávalók:

  • 3 db pulykanyak
  • 3 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 1 db zellergumó
  • 1/2 karalábé
  • 1 db burgonya
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 5 szál petrezselyem
  • 2 zellerlevél
  • 1 db chilipaprika
  • őrölt fekete bors
  • őrölt pirospaprika
  • 10 dkg orsótészta

Elkészítés:

Lépés: 1

Egy lábasba beleteszem a nyakakat, felengedem vízzel, s elkezdem főzni. Megpucolom, s felvágom a zöldségeket. Félidőben leszedem a habot a tetejéről, belerakom a zöldségeket majd lassú tűzön tovább főzöm.

Lépés: 2

Közben főzök hozzá tésztát.

Lépés: 3

Tálalok. Teszek a levesre chilit és szórok rá paprikát.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Avokádó krémleves

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Bőrös malacsült sörrel locsolva, sült céklával és sütőtökkel, párolt pezsgős lilakáposztával
Bőrös malacsült sörrel locsolva, sült céklával és sütőtökkel, párolt pezsgős lilakáposztával

Újév tájékán két ételt mindenképp az étlapunkra kell tűzni annak érdekében, hogy szerencsések és gazdagok legyünk az új évben magyar hiedelem szerint. Az egyik a malacsült.

Close