Recipes from Ingredient: petrezselyemzöld
Tejszínes cukkíni krémleves
A cukkínit megmossuk, hosszában negyedeljük, majd feldaraboljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTavaszi hideg zöldségkrém leves
A megtisztított zellert uborkagyalun legyaluljuk, sütőpapírra tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomTárkonyos kacsaragu leves
A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a háját apróra szeleteljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSajtkrém leves
A vajból és a lisztből világos rántást készítünk. Hozzáadjuk a reszelt fokhagymát és a finomra ...
Gasztro Trend Tovább olvasomNyírségi gombócleves
A gombóc elkészítéséhez a burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, összetörjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomHúsleves gazdagon daragaluskával
A csirkecombokat hideg vízben feltesszük főni, mikor felforrt, leszedjük a habot.
Gasztro Trend Tovább olvasomDán húsgombócleves
A sertéshúst a gombával és a fokhagymával együtt háromszor átdaráljuk, hogy pépes legyen.
Gasztro Trend Tovább olvasomCitromos-tejfölös burgonyaleves
A húsos szalonnát apró kockára vágjuk, és saját zsírjában megpirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirke krémleves chilivel
A vajat felforrósítjuk. A csirkemellet megmossuk, vékony csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom