Recipes from Ingredient: petrezselyemzöld

Tejszínes cukkíni krémleves

Tejszínes cukkíni krémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A cukkínit megmossuk, hosszában negyedeljük, majd feldaraboljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tavaszi hideg zöldségkrém leves

Tavaszi hideg zöldségkrém leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megtisztított zellert uborkagyalun legyaluljuk, sütőpapírra tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tárkonyos kacsaragu leves

Tárkonyos kacsaragu leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.4 / 5)

A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a háját apróra szeleteljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sajtkrém leves

Sajtkrém leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A vajból és a lisztből világos rántást készítünk. Hozzáadjuk a reszelt fokhagymát és a finomra ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pulykabecsinált leves

Pulykabecsinált leves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vöröshagymát apró darabokra vágjuk, a pulykamellet megtisztítjuk. A sárgarépát, fehérrépát és a gombát megmossuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Nyírségi gombócleves

Nyírségi gombócleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A gombóc elkészítéséhez a burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, összetörjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Húsleves gazdagon daragaluskával

Húsleves gazdagon daragaluskával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat hideg vízben feltesszük főni, mikor felforrt, leszedjük a habot.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Dán húsgombócleves

Dán húsgombócleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3.8 / 5)

A sertéshúst a gombával és a fokhagymával együtt háromszor átdaráljuk, hogy pépes legyen.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Citromos-tejfölös burgonyaleves

Citromos-tejfölös burgonyaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A húsos szalonnát apró kockára vágjuk, és saját zsírjában megpirítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirke krémleves chilivel

Csirke krémleves chilivel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A vajat felforrósítjuk. A csirkemellet megmossuk, vékony csíkokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom