Recipes from Ingredient: petrezselyemzöld
Kaszinótojás franciasalátával
A tojást sós vízben keményre főzzük, hideg vízben lehűtjük, megtisztítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKarácsonyi halkoktél saláta
A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és puhára főzzük. A zellert megtisztítjuk, és fedő alatt megpároljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBrokkolisaláta pirított mandulával
A brokkolit megmossuk, rózsáira szedjük, és sós vízben, 8-10 perc alatt roppanósra főzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomPadlizsán és cukkíni roston gombával, borsmártással
A padlizsánt és a cukkínit vastag szeletekre vágjuk, a paradicsomot félbevágjuk, a lila hagymát vaskos ...
Gasztro Trend Tovább olvasomJoghurtos zellerkoktél
A zellert megtisztítjuk, megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. Egy kisebb fazékban kevés sós, citromos vízben fedő ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBusavagdalt
A hal bőrét lehúzzuk, húsát kiszálkázzuk, majd apró lyukú tárcsán kétszer-háromszor ledaráljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBékacombok rántva
A békacombokat fölengedjük, megmossuk, leszárogatjuk. A citrom kifacsart levében a sót, a borsot meg a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFalafel szendvics pitában, uborka szósszal
Egy tálban keverjük össze az ecetet, kaprot, hagymát és paprikát. Tegyük bele az uborka szeleteket ...
Gasztro Trend Tovább olvasomVegaburger gombás szójafasírttal
Előzőleg daraboljunk fel 1 zsemlét, és áztassuk be kevés tejbe, majd készítsünk 10 dkg szójakockából ...
Gasztro Trend Tovább olvasomEgri töltött gomba
A gombát megtisztítjuk. A szárát óvatosan kivesszük a fejből, majd apróra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom