Recipes from Ingredient: olaj

Paradicsomos káposzta

Paradicsomos káposzta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ha az iskolai menzára gondolunk, akkor a főzelékek között valahol a második vonalban ott szerepel ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Thai ráksaláta

Thai ráksaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Először elkészítjük az öntetet: a szójaszószt összekeverjük a barnacukorral és a lime-ok levével.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Édes-savanyú tintahal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fagyasztott tintahalat szobahőmérsékleten fölengedjük. Ugyanezt tesszük, ha mélyhűtött kalmárt használunk; a konzervet pedig lecsöpögtetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dunai halak roston

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A süllőt lepikkelyezzük, hasát éles késsel fölbontjuk és belső részeit, majd a kopoltyúját és a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dorozsmai ponty

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pontyot kifilézzük. A megtisztított fejből és a csontokból az egyik hagymával, meg egy kevés ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Dióval töltött csuka

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halat lepikkelyezzük, a fejét levágjuk. Utána a hal törzsét megmossuk, leszárogatjuk, deszkára fektetjük, a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mexikói hússaláta

Mexikói hússaláta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkemellfiléket csíkokra vágjuk, besózzuk, majd borssal és reszelt fokhagymával fűszerezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vegyes zöldség kókusszal

Vegyes zöldség kókusszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kókuszreszeléket tejbe áztatjuk, és pár percig állni hagyjuk. A padlizsánt és a sárgarépát megmossuk, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Csukapörkölt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A megtisztított csukát kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk és besózzuk. A hagymát megtisztítjuk, a paprikát kicsumázzuk, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Busavagdalt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hal bőrét lehúzzuk, húsát kiszálkázzuk, majd apró lyukú tárcsán kétszer-háromszor ledaráljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom