Recipes from Ingredient: olaj
Bundázott hal
Ehhez az ételhez a süllő-, a fogas- vagy a pisztrángfilé a legalkalmasabb, de jó hozzá ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBékacombok rántva
A békacombokat fölengedjük, megmossuk, leszárogatjuk. A citrom kifacsart levében a sót, a borsot meg a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomBalatoni süllőfilé Hungária módra
A halat megsózzuk, félretesszük. A hagymát megtisztítjuk, és finomra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomAngolnapörkölt
A konyhakész angolnát megmossuk, a fejét meg a farkát lecsapjuk, majd a törzsét 5-6 centis ...
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirke korma
Az olajat közepes lángon melegítsük fel, és adjuk hozzá a fahéjat, kardamomi magot és a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSzív küldi szívnek
A parajleveleket nagyon alaposan megmossuk. A póréhagymáról leszedjük a külső, takaró leveleket.
Gasztro Trend Tovább olvasomVegaburger gombás szójafasírttal
Előzőleg daraboljunk fel 1 zsemlét, és áztassuk be kevés tejbe, majd készítsünk 10 dkg szójakockából ...
Gasztro Trend Tovább olvasomFrancia hús
A francia hús elkészítése a rántott hús receptjén alapul, és nem sokkal bonyolultabb annál.
Gasztro Trend Tovább olvasomAszalt szilvával töltött tőkehal színes rizsgombóckákkal
Az aszalt szilvát beáztatjuk a fehérborba.
Gasztro Trend Tovább olvasom