Recipes from Ingredient: olaj
Thai édes-savanyú sertésragu
A sertéshúst megmossuk, és 2x2 cm-es kockákra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomÉdes-savanyú sertésragu
A sovány sertéshúst megmossuk, és a lilahagymával és a kaliforniai paprikával együtt vékony csíkokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTejfölös babgulyás lángolt kolbásszal és vörösborral
Egy klasszikus finom babgulyás, amit a vörösbor még nemesebbé tesz.
Hobbychef Tovább olvasomRakott káposzta darált hússal, tejföllel és sajttal
Friss káposztából készült, a savanyított majd jöhet télen.
Hobbychef Tovább olvasomFehérboros káposzta húsos gombóccal
Hogy ne mindig töltött káposzta, vagy Székely-káposzta legyen.
Hobbychef Tovább olvasomTökös-rizses lecsó füstölt kolbásszal és szalonnával
Lecsó reggel, délben este ... Azoknak, akik - mint én - imádják a lecsót.
Hobbychef Tovább olvasomSült kacsacomb gombás rizzsel, sült krumplival, répával és vörösboros lilakáposztával
Ez elég munkaigényes étel, de az eredmény miatt megéri. Szinglinek talán túl nagy idő- és ...
Hobbychef Tovább olvasomCsirkemájjal töltött karajszelet mandulás-kukoricapelyhes bundában
A csirkemájat, a vöröshagymát és a petrezselyemzöldet megtisztítjuk, és apró darabokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomKanadai húspogácsa ketchuppal
A tököt megmossuk, ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFarsangi fánk rumos eperdzsemmel
Bár még messze a farsang, egy finom fánkot most is elmajszogathatunk.
Hobbychef Tovább olvasom