Recipes from Ingredient: olaj
Mazsolás pite
Egy megfelelő nagyságú keverőedényben a lisztet elkeverjük a cukorral.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirke tejfölös uborkamártásban, párolt sárgarépával
A csirkemelleket megmossuk, sóval és borssal fűszerezzük, lisztben megforgatjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomTejfölös csirkepaprikás
A csirkepaprikás az egyik legkedveltebb magyar étel, amely nálunk minden hónapban megfordul az asztalon.
Gasztro Trend Tovább olvasomFahéjas-porcukros bundás alma
Az almákat csumázzuk ki (távolítsuk el a magházat), és hámozzuk is meg őket.
PogiRecept Tovább olvasomRántott banán
A banánokat meghámozzuk, félbe vagy háromcentis darabokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomHortobágyi húsos palacsinta #1
A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk, és aranysárgára pirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGrillezett tarja padlizsán és cukkíni chips-szel
A tarjaszeleteket vékonyra kiklopfoljuk, az inakat éles késsel bevagdaljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomEmpanadilla – hússal töltött, sült tészta-tallér
Sima, rugalmas tésztát készítünk: a lisztet átszitáljuk, hozzáadjuk az egész tojásokat, az ecetet.
Gasztro Trend Tovább olvasom