Recipes from Ingredient: olaj

Mazsolás pite

Mazsolás pite

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy megfelelő nagyságú keverőedényben a lisztet elkeverjük a cukorral.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Csirke tejfölös uborkamártásban, párolt sárgarépával

Csirke tejfölös uborkamártásban, párolt sárgarépával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkemelleket megmossuk, sóval és borssal fűszerezzük, lisztben megforgatjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tejfölös csirkepaprikás

Tejfölös csirkepaprikás

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.7 / 5)

A csirkepaprikás az egyik legkedveltebb magyar étel, amely nálunk minden hónapban megfordul az asztalon.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fahéjas-porcukros bundás alma

Fahéjas-porcukros bundás alma

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az almákat csumázzuk ki (távolítsuk el a magházat), és hámozzuk is meg őket.

PogiRecept Tovább olvasom
Rántott banán

Rántott banán

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A banánokat meghámozzuk, félbe vagy háromcentis darabokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lencsefőzelék fasírttal

Lencsefőzelék fasírttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Mert lencsét nem csak Újévkor lehet enni.

Hobbychef Tovább olvasom
Diós bonbon házilag

Diós bonbon házilag

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Diós bonbon nassoláshoz, ünnepi alkalmakra.

Tortafüggő Marisz Tovább olvasom
Hortobágyi húsos palacsinta

Hortobágyi húsos palacsinta #1

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk, és aranysárgára pirítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Grillezett tarja padlizsán és cukkíni chips-szel

Grillezett tarja padlizsán és cukkíni chips-szel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tarjaszeleteket vékonyra kiklopfoljuk, az inakat éles késsel bevagdaljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Empanadilla - hússal töltött, sült tészta-tallér

Empanadilla – hússal töltött, sült tészta-tallér

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Sima, rugalmas tésztát készítünk: a lisztet átszitáljuk, hozzáadjuk az egész tojásokat, az ecetet.

Gasztro Trend Tovább olvasom