Peperonata levesesen gombás tortellinivel, parmezánnal

2013-11-25
Peperonata levesesen gombás tortellinivel, parmezánnal
  • Várható: 2 tányér Peperonata levesesen gombás tortellinivel, parmezánnal
  • Felszolgálás: 2 fő
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 35perc
  • Kész: 45perc

Hozzávalók:

  • 25 dkg gombás tortellini
  • 2 db újhagyma
  • 1 nagy gerezd fokhagyma
  • 1 db hegyes zöldpaprika (erőspaprika)
  • 3 db chili
  • 3 db paradicsom
  • 10 db chilivel töltött olívabogyó
  • 12 levél bazsalikom
  • 2 db bazsalikom csúcs
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős pirospaprika
  • oregánó
  • ketchup
  • chiliszósz
  • olívaolaj
  • parmezán sajt

Elkészítés:

Lépés: 1

Az újhagymát, paprikát karikára vágom, a fokhagymát aprítom, a paradicsomokat nyolcadolom, az olívabogyókat félbevágom.

Lépés: 2

Egy lábasban olajon megdinsztelem a hagymákat, ráteszem a paprikát, majd a paradicsomokat, fűszerezem, beleöntöm a szószokat. Öntök rá fél liter vizet, amikor már forró, beleteszem a tésztát, megfőzöm.

Lépés: 3

Tálaláskor reszelek rá sajtot, díszítem bazsalikommal és chilivel.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gőzben főtt gombócok sárgabarackkal, fehérbor mártással

  • Fusilli fehérboros, tejszínes gombával, medvehagymával és füstölt sajttal

    Fusilli fehérboros, tejszínes gombával, medvehagymával és füstölt sajttal

  • Tejfölös-túrós, sajtos quadretti sült szalonnával, fekete erdei sonkával

    Tejfölös-túrós, sajtos quadretti sült szalonnával, fekete erdei sonkával

  • Epres-szamócás, eperlikőrös tiramisu

    Epres-szamócás, eperlikőrös tiramisu

  • Fusilli kolbászos lecsóval

    Fusilli kolbászos lecsóval

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Bőrös malacsült sörrel locsolva, sült céklával és sütőtökkel, párolt pezsgős lilakáposztával
Bőrös malacsült sörrel locsolva, sült céklával és sütőtökkel, párolt pezsgős lilakáposztával

Újév tájékán két ételt mindenképp az étlapunkra kell tűzni annak érdekében, hogy szerencsések és gazdagok legyünk az új évben magyar hiedelem szerint. Az egyik a malacsült.

Close