Kanadai húspogácsa ketchuppal

2013-10-17
Kanadai húspogácsa ketchuppal
  • Várható: Kanadai húspogácsa ketchuppal 4 személyre
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 3perc
  • Elkészítési idő: 30perc
  • Kész: 33perc

Hozzávalók:

  • 1 db kanadai sárgatök (sütőtök)
  • 4 db húspogácsa
  • 1 dl olaj
  • 1 evőkanál méz
  • csipet gyömbér
  • 3 gerezd fokhagyma
  • csipet só
  • 10 dkg szeletelt sajt
  • 2 db alma
  • 2 dl ketchup

Elkészítés:

Lépés: 1

A tököt megmossuk, ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk, és a húspogácsák méretének megfelelő nagyságú, egyforma karikákat szúrunk ki belőle. Kevés olajjal elkeverjük a mézet, a gyömbért, a fokhagymát és egy csipet sót.

Lépés: 2

Kevés olajon megsütjük a húspogácsákat, majd félretesszük. Ebben az olajban pirítjuk meg a tököt és az ujjnyira vágott almakarikákat.

Lépés: 3

A megsült tökkarikákat egy tűzálló tálra egymás mellé tesszük. Meglocsoljuk a mézes keverékkel, rátesszük a húspogácsát, majd a sült almát. Az egész ételt beborítjuk sajttal.

Lépés: 4

Grillsütőben vagy sütőben pirulásig sütjük, tálalásnál ketchuppal kínáljuk.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hátszínszelet sárgabarackos dinnyemártással

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gombás füstölt hússal töltött sárgabarack

  • Pikáns pacal

    Pikáns pacal

  • Kanadai tökkrémleves

    Kanadai tökkrémleves

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    929,1 kcal
  • Fehérje

    43,9 g
  • Zsír

    66,1 g
  • Szénhidrát

    58,7 g
  • Rost

    2,2 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Ananászos sonkacipó

A füstölt sovány sonkát, a sovány sertés- és marhahúst, finom tárcsán többször ledaráljuk, minél pépesebbre.

Close