Kanadai húspogácsa ketchuppal
2013-10-17- Várható: Kanadai húspogácsa ketchuppal 4 személyre
- Felszolgálás: 4 fő
- Előkészületi idő: 3perc
- Elkészítési idő: 30perc
- Kész: 33perc
Hozzávalók:
- 1 db kanadai sárgatök (sütőtök)
- 4 db húspogácsa
- 1 dl olaj
- 1 evőkanál méz
- csipet gyömbér
- 3 gerezd fokhagyma
- csipet só
- 10 dkg szeletelt sajt
- 2 db alma
- 2 dl ketchup
Elkészítés:
Lépés: 1
A tököt megmossuk, ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk, és a húspogácsák méretének megfelelő nagyságú, egyforma karikákat szúrunk ki belőle. Kevés olajjal elkeverjük a mézet, a gyömbért, a fokhagymát és egy csipet sót.
Lépés: 2
Kevés olajon megsütjük a húspogácsákat, majd félretesszük. Ebben az olajban pirítjuk meg a tököt és az ujjnyira vágott almakarikákat.
Lépés: 3
A megsült tökkarikákat egy tűzálló tálra egymás mellé tesszük. Meglocsoljuk a mézes keverékkel, rátesszük a húspogácsát, majd a sült almát. Az egész ételt beborítjuk sajttal.
Lépés: 4
Grillsütőben vagy sütőben pirulásig sütjük, tálalásnál ketchuppal kínáljuk.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet
Hasonló receptek:
Tápérték információk
A feltüntetett információk egy adagra értendők.
-
Energia
929,1 kcal -
Fehérje
43,9 g -
Zsír
66,1 g -
Szénhidrát
58,7 g -
Rost
2,2 g