Recipes from Ingredient: darált sertéshús
Húsgombócok cukkínisalátával
A darált húst tálba tesszük, ráütjük a tojásokat, ízesítjük sóval.
Gasztro Trend Tovább olvasomVörösboros, paradicsomos, chilis töltött káposzta
Az ételt szabolcsinak tartják, nevezik cigány töltött káposztának is, de ismert az ukrán konyhában is.
Hobbychef Tovább olvasomHúsos nyársacskák fokhagymás-sajtos uborkával
A darált húst összekeverjük a liszttel, a paradicsomszósszal, a paradicsompürével és a száraz vörösborral.
Gasztro Trend Tovább olvasomEmpanadilla – hússal töltött, sült tészta-tallér
Sima, rugalmas tésztát készítünk: a lisztet átszitáljuk, hozzáadjuk az egész tojásokat, az ecetet.
Gasztro Trend Tovább olvasomRakott káposzta darált hússal, tejföllel és sajttal
Friss káposztából készült, a savanyított majd jöhet télen.
Hobbychef Tovább olvasomFehérboros káposzta húsos gombóccal
Hogy ne mindig töltött káposzta, vagy Székely-káposzta legyen.
Hobbychef Tovább olvasomChilis babos egytálétel
A húsos szalonnát kockára vágjuk, majd vastag falú lábasban aranyszínűre pirítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomGazdag ember levese
A leveskockákat hideg vízbe tesszük, és felforraljuk. Mikor felforrt, megkóstoljuk, szükség szerint sóval ízesítjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom