Dragon’s Heart koktél

2014-01-14
  • Várható: 1 pohár Dragon’s Heart koktél
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 2perc
  • Elkészítési idő: 3perc
  • Kész: 5perc

Pohár: martini (koktélos)

Díszítés: vérnarancs szelet

Hozzávalók:

  • 4,5 cl Ron Abuelo 12 éves Rum (prémium panamai rum)
  • 1,5 cl Domain de Canton (prémium francia gyömbérlikőr)
  • 2,25 cl Mezcal (mexikói égetett szesz)
  • 2,25 cl Elderflower Liqueur (bodzavirág likőr, pl.: St. Germain)
  • 5 csepp Angostura Bitters
  • 4,5 cl vérnarancslé
  • 3 lime gerezd

Elkészítés:

Lépés: 1

Rakjuk a shakerbe a lime gerezdeket, öntsük hozzá a bodzavirág likőrt, és adjunk hozzá 3 csepp Angostura Bitters-t.

Lépés: 2

Törőfával nyomkodjuk meg a lime gerezdeket, hogy engedjenek magukból levet.

Lépés: 3

Adjunk hozzá jeget, majd töltsük a shakerbe a panamai rumot, a gyömbérlikőrt, a mezcalt, és a vérnarancslevet.

Lépés: 4

Rázzuk össze alaposan a hozzávalókat, majd szűrjük le egy martinis pohárba.

Lépés: 5

Díszítsük a koktélt 2 csepp Angostura Bitters-el, és vérnarancs szelettel.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Napkincs
Búzasör Békésszentandrásról

Hagyományos bajor típusú búzasört mutatott be a Szent András Sörfőzde. A világ egyik legjobb élesztőjével készült Napkincs, Pekár Mihály, a Szent András Sörfőzde sörfőzőmesterének és Kelemen Ottó, a Házisörfőzők Nemzetközi...

Close