Recept nehézségi szint: Könnyű

Könnyű

Tavaszi zöldségleves medvehagymával, csabai lángolt kolbásszal

Tavaszi zöldségleves medvehagymával, csabai lángolt kolbásszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az idő már a tavaszt jelzi, ideje egy finom tavaszi levest főzni.

Hobbychef Tovább olvasom
Chocolate Raspberry Martini koktél

Chocolate Raspberry Martini koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk a málna szemeket a shakerbe, és nyomkodjuk meg törőfával.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Easter Egg koktél

Easter Egg koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Öntsük a likőröket jégkockára egy martinis pohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Eperlikőr

Eperlikőr

Recept típus:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Az epret alaposan megmosom, leszedem a csumáját.

Hobbychef Tovább olvasom
Sprotnis, mozzarellás pizza

Sprotnis, mozzarellás pizza

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Imádom az olasz ételeket, ezen belül egy nagy kedvenc a pizza. Sokféleképp variálom. Ezúttal egy ...

Hobbychef Tovább olvasom
Resztelt csirkemáj petrezselymes krumplival, céklasalátával

Resztelt csirkemáj petrezselymes krumplival, céklasalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Olcsó, gyorsan elkészül és finom.

Hobbychef Tovább olvasom
Vajban sült, tejszínes, mogyorós busa filé, petrezselymes krumplival

Vajban sült, tejszínes, mogyorós busa filé, petrezselymes krumplival (saját recept)

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A busából kellő fűszerezés után, finom sült hal készíthető.

Hobbychef Tovább olvasom
Malibu Coco-Cooler koktél

Malibu Coco-Cooler koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Öntsük a pohárba a kókuszos karibi rumot és a gyomorkeserűt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Malibu Sun Berries koktél

Malibu Sun Berries koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (4.3 / 5)

Rakjuk a 3 szem málnát a highball pohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Finlandia Lime Caipiroska koktél

Finlandia Lime Caipiroska koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk a lime gerezdeket a pohárba, és szórjuk rájuk a barna cukrot.

Gasztro Trend Tovább olvasom