Recipes from Ingredient: zsemlemorzsa
Szilváslepény tejfölösen
A tejfölt meglangyosítjuk, hozzátesszük az elmorzsolt élesztőt.
Gasztro Trend Tovább olvasomGörög baklava mandulával és mézzel
A mélyhűtött vajastésztát négyfelé osztjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomHideg túrólepény szilvásan
Jól kivajazott zománcos sütőlapot megtöltünk a túrómassza kétharmad részével.
Gasztro Trend Tovább olvasomAngol karácsonyi gyümölcspuding
Először a mazsolaszőlőt forrázzuk le, kihűtjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomIgazi tökös-mákos rétes
Noha az igazi finom rétes a saját készítésű, mégis inkább a kész réteslapot válasszuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomDatolyatorta
Összekeverjük a búzadarát, a lisztet, a sütőport, a cukrot, a vajjal és a vanílialikőrrel.
Gasztro Trend Tovább olvasomGyümölcsökkel ékesített kacsa
A bontott pecsenyekacsát a megfelelő előkészítés után kívül-belül besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBanános rizsgombócok
A rizsnek megfelelő dupla mennyiségű vízzel, vajjal, cukorral, reszelt citromhéjjal és szűrt levével hagyományos állagú ...
Gasztro Trend Tovább olvasomRántott hús és máj madársalátával
Ha már vasárnap van, együnk valami finomat.
Hobbychef Tovább olvasomMedvehagymás paraszt rakott krumpli
Ma főztem (sütöttem) magamnak egy rakott krumplit. Miután még a medvehagyma korszaka van, s nem ...
Hobbychef Tovább olvasom